2019-08-23 05:04:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Kommunikációs zavarok támadhatnak ön és partnere között

Napi horoszkóp augusztus 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Nap belépett ma az ön hatodik sorsterületére, figyelmét munkájára irányítja és élvezni fogja, ha valamit javítani tud rajta. A Vénusz és a Mars együttáll, most ön romantikus érzelmekkel, anyagi vágyakkal van tele, vigyázzon a túlköltekezéssel.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Nap, Vénusz, és a Mars az ön ötödik sorsterületén jár, új szerelem van a láthatáron, vagy a meglévő partnerével válik sokkal aktívabbá a kapcsolatuk mostanában. Most sokat és szabadabban szórakozhat, a figyelem központjába akar ma lenni, az átlagosnál nagyobb szüksége van rá, hogy kényeztesse magát.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr az ön harmadik sorsterületén halad át és találkozik a Holddal - ha azon kapja magát, hogy a múltján mereng, próbálja meg ezt a jelen helyzettel összefüggésbe látni a dolgokat.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó , a Hold a Bika jegyében, trigont alkot a Plútóval, gondolatai most a pénz és a szerelem körül járnak. Olyan felfokozott érzelmi állapotban van, hogy a nap végére teljesen kimerül. Szexuális kapcsolata most hevessé válik.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap ma belépett a Szűz jegyébe, ez az ön második sorsterülete, másokkal való kapcsolattartásai örömteliek, a pénzügyi tárgyalások kedvezőek. Most ön nagyon sok elismerésre számíthat az ellenkező neműektől, bizonyára ezt a Nap-Vénusz konjunkció okozza.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Nap belépett az ön első sorsterületére, ahol konjunkciót alkot a Vénusz-Mars együttállással. A mai napot töltse barátai társaságban, mert szeretetre és békességre vágyik. Fokozott csodálattal adózik ma a szépség iránt, remek alkalom, hogy műkincsbe fektesse pénzét, vagy csak meglátogasson egy tárlatot.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Vénusz együttáll a Nappal és a Marssal az ön tizenkettedik sorsterületen. Ez alól az erőteljes szexuális hatás alól nem tudja kivonni magát, maximum intellektuális síkra tudja terelni. Ön most nagyon megbízható partner, ha önnek nem tetsző ajánlatot kap, nagyon gyorsan más síkra tereli a témát.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma előtérbe helyezi a társadalmi eseményeket, kiválóan tud kapcsolatokat teremteni, maga mellé fordítani az embereket. Ezek az ismeretségek a későbbiekben a munkája területén nagyon gyümölcsözőek lehetnek.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Önnek ma sokat kellene dolgoznia, és fog is, ebből azonban kisebb nézeteltérés lesz ön és partnere között. Partnere úgy érezheti, nem kapja meg öntől a kellő figyelmet!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Vénusz és Hold közötti kvadrát most kiválthatja önből az anyáskodó ösztönöket, erős igénye van arra, hogy szeretetet adjon és kapjon. Nagyon szerelmesnek érezheti magát, de arra azért vigyázzon, hogy hagyjon némi mozgásteret partnerének.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Rengeteg szellemi ösztönzést kap ma partnerétől, önnek nincs is nagyobb vágya ennél. Sikeres szerződéseket köthet, minden társulása kölcsönösen kedvezően alakul. Ha volt kedvesével valamilyen nézeteltérés, azt most könnyedén kijavíthatja.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Észszerű döntései ma épp ellentétesek azzal, ahogy ösztönösen reagálna, ez meglehetősen kusza helyzeteket teremthet. Kommunikációs zavarok támadhatnak ön és partnere között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: